Laptops & PC Builds :: Ram :: SO-DIMM (Laptop) :: Samsung SODIMM 8GB DDR4 3200MH M471A1K43EB1-CWE - Techbox GR - The biggest store with Technology & Gaming in Greece! (2024)

1.ΆΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ. Προϊόν που βρίσκεται στις αποθήκες μας (κεντρικό κατάστημα Θεσσαλονίκης) και υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από την έδρα μας ή αποστολής πανελλαδικά την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

2. ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ. Προϊόν εξαντλημένο και από τις αποθήκες μας και από τους προμηθευτές μας. Δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας προς το παρόν. Ελέγχετε το προϊον μέχρι να αλλάξει η διαθεσιμότητά του.

3.ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 - 3, 4 - 7, 7+ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.Προϊόν που δεν υπάρχει στις αποθήκες μας και πρέπει να γίνει παραγγελία από τις αποθήκες των προμηθευτών μας. Σε περίπτωση παραγγελίας θα βρίσκεται στο κατάστημα μαςσε αυτό το χρονικό διάστημα που αναγράφεται για παραλαβή ή αποστολή πανελλαδικά. (Το 80% των παραγγελιών έρχονται σε συντομότερο χρονικό διάστημα από το αναγραφόμενο)

4.ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.Προϊόν που δεν υπάρχει στις αποθήκες μας και πρέπει να γίνει παραγγελία από τις αποθήκες των προμηθευτών μας.Συνήθως αποστέλλεται σε 10 ημέρες, αλλά ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα αποθεματικά των προμηθευτών μας. Θα ειδοποιηθείτε από το τμήμα πωλήσεων για τους χρόνους παράδοσης.

5.ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ.Προϊόν που έχει παραγγείλει η εταιρεία μας για την αποθήκη μας και αναμένεται να παραληφθεί. Επειδή σε πολλά προϊόντα δεν γνωρίζουμε ακριβή χρόνο παράδοσης (λχ τελωνεία, καθυστερήσεις παραδόσεων, αργίες κτλ) θα ειδοποιηθείτε από το τμήμα πωλήσεων για τον ακριβή χρόνο παράδοσης όταν μας γνωστοποιηθεί ο ακριβής χρόνος παράδοσης.

----------

Σε κάθε περίπτωση εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας, θα έχετε μια ενημέρωση από εμάς, αν υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση, εξάντληση προϊόντος, ή για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούμε να σας παραδόσουμε στα προσυμφωνημένα χρονικά πλαίσια που αναγράφεται σε κάθε προϊόν.

----------

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τη δέσμευση του προϊόντος, παρακαλείσθε να προχωράτε ΠΡΩΤΑ σε ηλεκτρονική (ή τηλεφωνική) παραγγελία. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι διαθεσιμότητες αλλάζουν ανά πάσα στιγμή.

Πολιτική Επιστροφών


A.) Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας 14 -ημερολογιακών- ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

ΗPC Evolutionδεν αποδέχεται, επιτρέπει ή φέρει καμία ευθύνη για επιστροφές, που πραγματοποιούνται σε διάστημα πέραν των δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.


Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο με την προϋπόθεση ότι:

  1. - Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, χρησιμοποιηθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. - Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο (με δελτίο αποστολής).

Δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή αναλωσίμων (ενδεικτικά: ανταλλακτικά/εξαρτήματα, καλώδια/αντάπτορες, κ.τ.λ.).

B.)Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους:


  1. Στις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του PC Evolution πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα.
    2. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό ή παρουσίασε βλάβη (χωρίς την υπαιτιότητα του πελάτη, εφόσον επιβεβαιωθεί πρώτα το σφάλμα από τον κατασκευαστή/αντιπρόσωπο) εντός του χρονικού πλαισίου της εγγύησης που καλύπτει το προϊόν.

*Σύνηθης χρόνος επιβεβαίωσης και αντικατάστασης του ελαττωματικού προϊόντος από τον αντιπρόσωπο/κατασκευαστή είναι 15 εργάσιμες ημέρες.

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας και ανάλογα τον κατασκευαστή και το προϊόν, ποικίλλει από 6 μήνες ως limited lifetime. Σε κάθε προϊόν της ιστοσελίδας μας θα βρείτε στα χαρακτηριστικά τον χρόνο εγγύησης.

Όποιο προϊόν και να προμηθευτείτε από την PC Evolution φέρει Ευρωπαϊκη εγγύηση, προορίζεται για την Ευρωπαϊκή αγορά και μπορείτε να εξυπηρετηθείτε και από την Ελληνική αντιπροσωπεία απευθείας (όπου υπάρχει), είτε από τον ίδιο τον κατασκευαστή.

* Η εγγύηση καλύπτει προϊόντα ελλαττωματικά. Σε περίπτωση κακής χρήσης του προϊόντος από τον πελάτη το προϊόν τίθεται αυτόματα εκτός εγγύησης και επιβαρύνεσθε εξ ολοκλήρου για την όποια επισκεύη.

Διαδικασία Επιστροφής

1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί για την αποφυγή οποιαδήποτε ζημιάς κατά τη μεταφορά. [Σε περιπτώσης ελαττωματικού προϊόντος παρακαλείσθε να τοποθετήσετε ό,τι εμπεριεχόταν στην συσκευασία (π.χ. καλώδια, manuals, cd κτλ ) όπως σας αποστάλθηκαν με την αρχική τους συσκευασία]Στα προϊόντα που δεν συμπεριλαμβάνεται ό,τι εμπεριεχόταν στη συσκευασία δεν θα γίνονται δεκτά για επιστροφή/αντικατατάσταση.
2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Τιμολόγιο - μαζί με Δελτίο αποστολής, Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ).
3. Αποστείλλετε το δέμα MONO μέσω πρακτορείου ταχυμεταφορών (courier) που εξυπηρεί την περιοχή σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών, εντός της ως άνω προθεσμίας.
4. Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

PC Evolution

Σόλωνος 39

Ανάληψη Θεσσαλονίκη

ΤΚ 54644


*Προσοχή: Η αποστολή προς την εταιρεία μας πρέπει να γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών και μόνο, με χρέωση του πελάτη ή αυτοπροσώπως στην έδρα μας. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι όντως ελαττωματικό εντός της εγγύησης και χρήζει αλλαγής η επιστροφή του προς τον πελάτη βαραίνει αποκλειστικά την εταιρεία μας.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα με χρέωση του ιδίου.

Laptops & PC Builds :: Ram :: SO-DIMM (Laptop) :: Samsung SODIMM 8GB DDR4 3200MH M471A1K43EB1-CWE - Techbox GR - The biggest store with Technology & Gaming in Greece! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Catherine Tremblay

Last Updated:

Views: 5958

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Catherine Tremblay

Birthday: 1999-09-23

Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

Phone: +2678139151039

Job: International Administration Supervisor

Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.